Spring til indhold

OM SMYKKEBAZAREN

Hos Smykkebazaren sælger vi smykker til kvinder online. Vi har smykker fra kendte brands som f.eks. Julie Sandlau, Spirit Icons og Dansk Smykkekunst. Se vores udvalg og bliv inspireret! Trend

BRUG FOR HJÆLP?

Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at sende en mail til os: info@smykkebazaren.dk

Købe guide – Top 5 armbåndsure der er mere end pengene værd

Der er ikke noget der trækker en mands udseende op, i samme grad som det helt rigtige armbåndsur kan gøre det. Det er dog ikke alle der har råd til at købe et Rolex ur, bare for at se bedre ud. Heldigvis findes der urer i mange forskellige prisklasser – den eneste udfordring er, at finde ud af, hvor man får mest for pengene. I denne købeguide viser vi dig 5 ure, der er mere end pengene værd.

Certina DS Podium C0344174408700

Når man skal være sikker på at kvaliteten er i top, så skal man gå efter et mærke fra Schweiz – det ved de fleste. Mange er dog også opmærksomme på, at Schweiziske ure let kan koste mange flere penge, end de fleste har lyst til at betale for et armbåndsur. Certina har dog gjort sig bemærket i mange år på, at tilbyde den velkendte kvalitet vi forventer fra Schweiz til en rimelig pris. Et Certina ur er på ingen måde et budget-ur, men det giver dig den højeste kvalitet og et formidabelt design til en pris der er til at betale.

Casio G-Shock GAW-100B-1AER

Casio har længe været kendt for at producere virkeligt robuste digitale ure, der samtidig er fyldt til randen med praktiske funktioner. Dette G-Shock ur har et klassisk retro design, og alle de funktioner, vi forventer fra Casio. Der er en automatisk kalender, stopur og en alarm der er til at stole på. Lænken er af rustfrit stål, hvilket hurtigt gør opmærksom på, at det her et seriøst og elegant ur. Leder du efter høj kvalitet og massevis af funktioner for en billig pris, så er dette ur fra Casio altså det sted, hvor du får meget mere for pengene, end man skulle tro.

Citizen Promaster Pingo JP2000-08E

Et andet ur med fokus på funktioner er denne overraskelse fra Citizen. Det er en af de få teknologi-virksomheder der har haft stor succes med at bevæge sig ind på markedet for ure, fordi de ikke er gået på kompromis med designet. Her er tale om et rigtigt lækkert vandtæt ur i rustfrit stål, der har et ganske unikt design, der med sikkerhed vil give et kompliment eller to.

Certina DS-1 C029.807.16.081.01

Her er endnu et ur fra Certina, der virkeligt viser hvor stor variation dette Schweizisk brand dækker over. Denne gang er der tale om et ur med lederrem og utrolig kvalitet og holdbarhed. Uret er let og elegant, og giver virkeligt meget for pengene.

Dissing Chrono Black/Steel

Har man et begrænset budget, men samtidig en kompromisløs tilgang til armbåndsure, så er dette dansk designede ur en perfekt løsning. Uret ligner noget der koster mange gange mere, end den pris det koster, og det er ikke bare pynt. Der er tale om et ægte chronograf ur med en vægt, der signalerer høj kvalitet og holdbarhed. Funktionerne er heller ikke sparet væk: der er både stopur og milisekundviser på dette imponerende Dissing ur. Der er ikke noget andet ur på markedet til under 1000 kr, der er bare i nærheden af, at give den samme værdi for pengene.